TOEGANGSCONTROLE

Na vele positieve ervaringen bij bedrijven, gemeentewerven, tennis- en watersportverenigingen willen wij  de besturen en technische diensten van tennis- en watersportverenigingen  wijzen op het functionele nut van een  goed en betrouwbaar toegangscontrolesysteem.

tennisverenigingen kunnen desgewenst met hun KNLTB clubpas toegang krijgen
toegang met “druppel” of kaart / met of zonder persoonlijke code.

Toegangscontrole is bepalen wie waar en/of wanneer naar binnen mag.        

Toegangscontrole  kan de problemen van bijv. sleutellijsten, verloren sleutels,  onrechtmatig bezitten van sleutels, alarm(en) in/uitschakelen of gewijzigde autorisaties voor u oplossen.

Het  verplicht aanwezig zijn van personeel  is hiermee verleden tijd.

Omdat iedere vereniging en commissie andere wensen heeft, en er bouwtechnisch veel verschillen zijn, is het van belang dat er een goed advies uitgebracht wordt.

Wij hebben service en betrokkenheid hoog in het vaandel staan, daarom maken wij graag een vrijblijvende afspraak met  u als  vereniging en/of commissie.

Aan de hand van gespecificeerde documentatie en ervaringen uit het verleden maken wij samen met de vereniging/commissie een opzet voor een systeem.   Meestal komen daar een tweetal opties uit afhankelijk van de wensen en (financiële) mogelijkheden van de vereniging.

Het inzetten van “eigen” mensen (klusploeg) behoord tot de mogelijkheid.

Met een daaropvolgende vrijblijvende offerte, kan de vereniging / commissie beslissen voor welk systeem zij kiezen, en hoe uitgebreid zij dit willen hebben.

Het meest eenvoudige systeem bestaat uit 1 centrale, 1 kaartlezer, 1 deurslot (of hekslot).

Dit is uit te breiden tot systemen met 32 centrales in één netwerk, en meerdere netwerken in één software pakket.

kompleet systeemvoorbeeld met diverse  lezers ,  eventueel  WiFi  communicatie

De mogelijkheden zijn groot.  Alle passen/druppels die wij standaard leveren  zijn uniek en opvolgend genummerd. Het programmeren van passen met speciale nummers behoord ook tot de mogelijkheden.

Bij ieder systeem wordt een handleiding geleverd en  samen met uw beheerder uitvoerig  besproken./ geïnstrueerd .

Meer weten……..info@roumen.net